OK

Kaikki tarvittava teollisuuskytkimistä

Teolliset Ethernet-kytkimet on suunniteltu käytettäväksi ympäristöissä, joissa ne ovat alttiina kosteudelle ja äärimmäisille lämpötiloille. Pitkäaikainen alan tuntemuksemme mahdollistaa sen, että meiltä saa sopivan ratkaisun kutakin käyttökohdetta varten. Laajaan valikoimaan kuuluukin monen tyyppisiä malleja, joiden avulla voi luoda vakaan ja turvallisen verkon.

 
 
 

Hallittava Layer 2 tai Layer 3

Tarvitset hallittavan kytkimen, jos haluat ylläpitää laitetta ja luoda erilaisia sääntöjä verkkoliikennettä varten. Säätömahdollisuuksiin kuuluvat esim. VLAN ja QoS. Ammattikäyttöön tarkoitetut kytkimet ovat yleensä hallittavia malleja.

Katso tuotteet

Ei-hallittava

Kun rakennetaan yksinkertaista verkkoa, siihen riittää usein ei-hallittava kytkin. Data alkaa kulkea heti, kun kytkee virran päälle. Tarjolla sekä PoE:n kanssa että ilman eikä vaadi erillisen säätöjen tekemistä.

Katso tuotteet

PoE (Power over Ethernet)

PoE-tekniikka mahdollistaa sähkön turvallisen siirron datan yhteydessä. Vaatimuksena on, että sekä kytkin että siihen kytketty laite tukevat tekniikkaa. PoE:n suurin hyöty on, että se helpottaa uusien laitteiden käyttöönottoa. Tällöin ei tarvita erillistä pistorasiaa vaan riittää, että laitteeseen (esim. wifi-tukiasemaan) kytkee Ethernet-kaapelin.

Katso tuotteet

IP-luokitus

IP-luokitus takaa, että kytkin toimii oikein sille valitussa käyttöympäristössä. Tätä kutsutaan myös suojausluokitukseksi ja se ilmaisee, kuinka hyvin tuote kestää veden, pölyn ja muiden ulkoisten tekijöiden vaikutusta. Koodin avulla saa valittua käyttötarkoitukseen soveltuvan tuotteen.