OK

Meistä tulee Aurdel – yksi Pohjoismaiden suurimmista tekniikan tukkuliikkeistä

Deltaco ja sen sisaryhtiö Aurora Group lyöttäytyvät yhteen Aurdeliksi.

Olemme jatkossa yksi suuri kokonaisuus, mikä tekee meistä merkittävästi vahvemman yhteistyökumppanin. Tarjoamme entistäkin laajemman valikoiman uusimpia IT- ja elektroniikkatuotteita. Voit aina luottaa väsymättömään intohimoomme tarjota tuorein teknologia saman katon alta – kaikki tämä sen takia, että liiketoimintasi pääsisi kukoistamaan.

Parempi asiakaskokemus

Yhdistyminen ja uusi nimi tuovat mukanaan uuden logon, uudet värit ja ennen kaikkea suuria hyötyjä suoraan asiakkaalle. Saat muun muassa pääsyn aiempaa laajempaan tuotevalikoimaan, tehokkaamman logistiikan sekä parannellun verkkokaupan, josta löydät kaiken tarvitsemasi.

aurdel.comin lanseeraus

Uusi verkkokauppa lanseerataan vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen alussa, ja tulet saamaan asiakkaana kaiken siihen liittyvän tiedon hyvissä ajoin. Muutokseen asti saat hankittua parhaat IT-tuotteet tuttuun tapaan täältä Deltaco.fi:stä.

Uusi Aurdel-tilisi

Olemassa olevana asiakkaana tulet saamaan automaattisesti sähköpostiviestin, joka sisältää uuden Aurdel-käyttäjätilin ja ohjeet sen avulla kirjautumiseen. Jos sinulla on kysymyksiä tilin käyttöönotosta, asiakaspalvelumme vastaa niihin mielelellään osoitteessa info@deltaco.fi.

Usein esitetyt kysymykset


Muuttuuko Y-tunnus?

Oy FinDeltaco Ab muuttaa nimekseen Aurdel Finland Oy, ja se säilyttää olemassa olevan Y-tunnuksensa.

Muuttuuko sopimukseni teidän kanssanne?

Ei muutu. Kaikki Oy FinDeltaco Ab:n kanssa tehdyt sopimukset siirtyvät Aurdel Finland Oy:lle.

Vaikuttaako Aurdel-siirtymä tuotteiden hintoihin?

Ei vaikuta, hinnat pysyvät yhtä edullisina kuin aiemminkin. Jos sinulla on erikseen neuvoteltuja tuotehintoja, ne ovat voimassa sopimuskauden loppuun myös Aurdelin alaisuudessa.

Tarvitseeko minun tehdä Deltaco-asiakkaana jotain päästäkseni Aurdelin asiakkaaksi?

Ei tarvitse, tulemme siirtämään kaikki asiakkuudet Deltacolta Aurdelille. Sinun tarvitsee ainoastaan luoda salasana uuteen verkkokauppaan kirjautumista varten. Kun Aurdel lanseerataan, tulet saamaan sähköpostilla tietoa tämän tekemisestä.

Mitä tapahtuu jälkitoimituksille, joita ei ole toimitettu ennen Deltacon muuttumista Aurdeliksi?

Tilaukset, joiden toimituspäivä on Aurdeliksi muuttumisen jälkeen, siirtyvät uuteen järjestelmään. Toimitamme tuotteet heti, kun saamme tavarat varastoon.

Tuleeko myyntiehtoihin ja toimitusaikoihin muutoksia?

Kuljetushinnat ja toimitustavat säilyvät samoina kuin ennenkin. Jatkossa tilaukset, jotka tehdään viimeistään 11.30, laitetaan toimitukseen samana päivänä.

Mitä tapahtuu DELTACO-tavaramerkille?

Ainoastaan tukkuliike Deltaco vaihtaa nimeä. DELTACO-merkkiset tuotteemme säilyvät jatkossakin valikoimissa, ja ne ovat ajankohtaisempia kuin koskaan.