OK

Fredrik
Andersson

Fredrik (JAEGARN) toimi aiemmin eliittipelaajana mm. Ruotsin Counter-Strike-maajoukkueessa, minkä jälkeen hän on keskittynyt fyysiseen treenaukseen. Fredrik onkin yksi Ruotsin hyväkuntoisimmista eurheilijoista, ja hän jatkaa CS:n pelaamista vielä tänäkin päivänä.

Sebastian
Wiberg

Sebastianilla (AZZARO) on takana opettajan pedagogiset opinnot, ja hänen erikoisalaansa on pelien käyttö opetusvälineenä. Sebastian on pelannut yli 25 vuotta ja näkee e-urheilussa paljon mahdollisuuksia. Hän on hyvä tilanteissa, joissa vaaditaan graafista silmää.

Tommy
Ingemarsson

Tommy (POTTI) aloitti e-urheilun lähes 20 vuotta sitten ja on vaikuttanut usean eri joukkueen kokoonpanoon. Hän oli Ninjas in Pyjamas - organisaation perustaja, ja vuonna 2004 Tommy valittiin maailman parhaaksi Counter-Striken pelaajaksi.

ARVOSTELUT

 

GAM-030

Reilun kokoinen kuulokemikrofoni. Tuotteessa on 57 mm elementit, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen äänentoiston. Kuulokkeet sisältävät keinonahkaa, joka tuntuu miellyttävältä päässä myös pitkien pelisessioiden aikana.

Lue lisää

“ Budjettiluokan headsetti, joka yllättää hyvällä istuvuudellaan. Ehdottomasti mallistonsa parhaat kuulokkeet. Sekä mikrofoni että äänentoisto olivat laadukkaita. ”

“ Miellyttävät kuvut, joiden suljettu rakenne vaimentaa ympäristön melua. Sen tarkemmin on hankala sanoa, sillä en ehtinyt testata pitkien pelisessioiden aikana. Näppärä äänenvoimakkuuden säädin, jossa ei kuitenkaan ole mikrofonin vaimennuspainiketta. ”

“ Budjettihintainen, mutta tasokas. Jo pakkausta purkaessa huomaa, että laatuun on satsattu. Tämän näkee siitä, että runko on valmistettu metallista eikä muovista. Tyylikkäitä yksityiskohtia ja taustavalollinen logo. ”

 

GAM-021

Pelinäppäimistö, joka tukee anti-ghosting-tekniikkaa. Näppäimien ja sivupaneelien alla on oranssi taustavalaistus, jota on mahdollista mukauttaa omien tarpeiden mukaiseksi. Valot voi asettaa näkymään joko kiinteänä tai hehkuvana, ja niitä varten on olemassa kolme eri voimakkuusasetusta.

Lue lisää

“ Kun näppäimistön yhdistää rannetukeen, siitä tulee erittäin mukava käyttää. Näppäimissä on hyvä tuntuma ja vasteaika. Kun tämän kaiken saa vielä edulliseen hintaan, niin arvosana nousee korkeaksi. Ainoa miinuspuoli on muovisen oloinen muotoilu. ”

“ Äärimmäisen hyvä pelinäppäimistö. Painikkeet toimivat nopeasti, ja ne tuntuvat ergonomisilta. Olisin kuitenkin arvostanut sitä, että taustavalon väriä olisi pystynyt vaihtamaan. Hintansa arvoinen! ”

“ Yksi tämän hetken edullisimmista pelinäppäimistöistä. Erittäin kannattava ostos sellaiselle, joka ei halua maksaa satoja euroja mekaanisesta näppäimistöstä. ”

 

GAM-019

Deltaco Gamingin ensimmäinen hiiri, jossa on RGB-valaistus. Laite sisältää Huano-kytkimet ja tunnistimen, jonka on valmistanut Avago. Sen sivupaneelit on mahdollista irrottaa.

Lue lisää

“ Hyvä hiiri, josta saa otteen monella eri tavalla. Tuote oli tämän hintaiseksi yllättävän ammattitasoinen. Voin sanoa kokemuksella, että tämä hiiri soveltuu hyvin pelikäyttöön. Onkohan LED-valaistusta mahdollista ohjata jollain ohjelmistolla? ”

“ Hiirestä tuli miellyttävämpi käyttää, kun siihen asensi mukana tulevat sivupaneelit. Tuotteessa onkin erittäin hyvä tuntuma. Se soveltuu paljon pelaavalle, joka ei halua käyttää mahdottomia summia tarvikkeisiin. ”

“ Hämmästyin siitä, kuinka hyvin hiiri mukautui eri käyttötilanteisiin. Painikkeet ja rulla olivat aivan omaa luokkaansa. Ellen tietäisi hiirestä mitään, voisin luulla sen olevan kallis tunnetumman valmistajan tuote. ”

LATAA PDF-TIEDOSTO